Beste dierenliefhebbers!

 

Van harte welkom op deze web site.

Sta me toe me even voor te stellen. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Gent. Na het behalen van mijn diploma heb ik eerst een aantal interims gedaan in Belgiƫ. Vervolgens heb ik een aantal jaren voltijds gewerkt in drie klinieken in Frankrijk. Dit liet me toe om de nodige ervaring op te doen in eerste- en tweedelijns diergeneeskunde van de kleine huisdieren en eerstelijns diergeneeskunde van het paard. Tijdens de weekends werkte ik ook twee zomers als dierenarts op de hippodroom van Vittel.

Naast mijn ervaring in Frankrijk zou ik ook nog willen vermelden dat ik tijdens mijn studies, elk jaar, meerdere weken in de U.S.A. verbleef om daar het functioneren van dierenartsenpraktijken te leren kennen. Na het beƫindigen van mijn studies heb ik met succes het examen afgelegd georganiseerd door de "American Veterinary Medical Association" nodig om het beroep van dierenarts in de Verenigde Staten te kunnen uitoefenen.

Uiteindelijk verkoos ik toch om een praktijk in eigen land op te starten.

Diergeneeskunde is meer dan het genezen van uw dier. Er wordt ook aandacht besteed aan preventie, verzorging, voedingsadvies en advies bij de aanschaf van een huisdier.

De gezondheid en het welzijn van uw dier staan centraal en ik streef ernaar uw dier met de beste zorgen te omringen.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen!